Badweg 22

3842 LG Harderwijk

tel: 06-30110947

e-mail: wijnand@vdstuc.nl

internet: www.vdstuc.nl

KvK nr: 30286968

BTW nr: 176227969B02

Bankrekening: NL62 INGB 0004 525312

Welkom.

werkzaamheden.

projecten.

contact.

Welkom

VDSTUC is een bedrijf met jarenlange ervaring in het stucadoorsvak. Wij staan voor kwaliteit, dat is vooral voor u belangrijk. Stucwerk is immers iets waar u jarenlang tegenaan kijkt. Dit moet daarom zorgvuldig en netjes uitgevoerd worden. Door alle opdrachten in nauw overleg met u uit te werken, garanderen wij een correcte afwerking en maatwerk. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en redelijkerwijs binnen de afgesproken termijn opleveren.

 

Wij maken geen verschil tussen kleine projecten zoals het stucadoren van een toiletruimte en grote projecten zoals het restaureren van plafonds. Alle projecten worden met dezelfde vakbekwaamheid uitgevoerd. Wij werken samen met diverse erkende bedrijven die onze onderneming waar nodig kunnen ondersteunen.

 

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio's Utrecht en Gelderland. In alle andere regio's werken wij natuurlijk ook, maar dan met een geringe meerprijs in verband met de reistijd en de brandstofkosten.